Vážení přátelé Moodle,

zveme Vás na čtvrtou mezinárodní konferenci MoodleMoot.cz 2016, kterou pořádá certifikovaný Moodle Partner společnost PragoData Consulting, s.r.o. ve spolupráci s Univerzitou Palackého v Olomouci, dalšími vysokými školami a sdružením
EUNIS-CZ.

Místem konání jsou prostory Pedagogické a Přírodovědecké fakulty UPOL.

Konference se uskuteční v termínu 18. - 19. 10. 2016. Součástí konference budou již tradičně workshopy, zaměřené na praktické využití LMS Moodle, které jsou plánovány na termín 17. 10. 2016.

Nad konferencí převzalo záštitu Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR a rektor Univerzity Palackého v Olomouci.

Mottem letošní konference je "Learning on the road", dílčí témata konference a další užitečné informace, včetně registrace jsou zveřejněny na webu konference www.moodlemoot.cz.

Konference je určena všem zájemcům o problematiku elektronického vzdělávání.

 

MoodleMoot.cz 2016 představuje jedinečný prostor pro:

  • Výměnu zkušeností – učitelé, lektoři, manažeři a správci Moodle mají na MoodleMoot možnost sdílet své osobní zkušenosti.
  • Sdílení nových nápadů a získání inspirace – každý účastník MoodleMoot má možnost sdílet své nápady a získat inspiraci od ostatních účastníků.
  • Objevení nových přístupů řešení – MoodleMoot pochází z různých prostředí, podívejte se, jak Moodle využívají na univerzitách, školách, úřadech a ve firmách, ve výuce jazyků a v jiných oborech.
  • Poznání přátelské neformální atmosféry – zažijte MoodleMoot v přátelské a neformální atmosféře naplněné pozitivní inspirací.

Všechny zájemce o aktivní účast informujeme o změně plánovaných termínů:

 Odeslání anotace příspěvku k recenznímu řízení  30. června 2016
 Oznámení o přijetí anotace příspěvku do sborníku  1. srpna 2016
 Odeslání finálních tiskových verzí  31. srpna 2016

Těšíme se na Vás na MoodleMoot.cz 2016.

S přáním úspěšného dne

 

Za Moodle tým PragoData Consulting, s.r.o.

Bohuš Havel, Libor Soška a Michal Bajer